Повернутися до звичайного режиму

Всеукраїнський семінар «Розвиток масового футболу»

З 29 листопада по 1 грудня 2016 року в столичній Скандинавській гімназії пройшов Всеукраїнський семінар «Розвиток масового футболу», в рамках якого відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури, який проводила Федерація футболу України разом із Міністерством освіти та науки України з метою розвитку шкільного футболу.
На семінар були запрошені переможці обласних етапів конкурсу та регіональні менеджери соціальних проектів, пов´язаних із залученням дітей-переселенців та дітей учасників АТО до занять футболом. Волинську область на семінарі представляв учитель фізичної культури Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, вчитель-методист Івановський Роман Васильович.
В урочистому відкритті заходу взяли участь заступник міністра освіти та науки України Роман Греба, перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, представники Міністерства освіти та науки, Інституту модернізації змісту освіти МОН України та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).
«Міністерство освіти і науки України буде і надалі робити все від себе залежне, аби спорт належним чином інтегрувався в життя», - відзначив Роман Греба. Підтвердженням тези заступника міністра МОН стало підписання договору про взаємодії Міністерства освіти і науки та Федерації футболу України щодо розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України в 2017-2020 роках.
Івановському Роману Васильовичу заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич (фото) вручив диплом Федерації Футболу України за перемогу в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок та урок з елементами футболу.
Кiлькiсть переглядiв: 678

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 04 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!